Meer over Fascinating Jazz - Fascinating Jazz

Iedere eerste zondag van de maand:
Fascinating Jazz!
Uitgeroepen tot de gezelligste jazzclub van Nederland!
MENU
Iedere eerste zondag van de maand:
Fascinating Jazz!
In een gezellige ambiance geniet u van jazz van hoog niveau
Ga naar de inhoud

Stichting Zoetermeer Jazz organiseert de eerste zondag van de maand een jazzconcert.  Dit concert wordt gehouden onder de naam Fascinating Jazz. Vanwege de vakantieperiode worden er geen  concerten georganiseerd in de maanden  juli, augustus en september.  

De locatie van het optreden is het Golden Tulip Hotel Zoetermeer-Den Haag aan het Kinderen van Versteegplein 18, 2713 HB  te Zoetermeer. Dit is bij de Boerhaavelaan, naast het NS station Zoetermeer.

De concerten beginnen om 15:00 uur, om 14:30 uur gaat de zaal open.Na afloop van het jazzconcert kunt u desgewenst gebruikmaken van een driegangen Jazz Keuzemenu. Op onze pagina Jazzmenu vindt u meer informatie.

Bezoekers van Fascinating Jazz kunnen gebruikmaken van de uitstekende hotelfaciliteiten van het Golden Tulip Hotel Zoetermeer - Den Haag! Op vertoon van uw toegangsbewijs krijgt u korting op uw gereserveerde kamer! Op onze pagina Hotelovernachting vindt u meer informatie.

Het 4-sterren Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag hotel is ideaal gelegen  vlak bij de snelweg A12 in het zakelijk district van Zoetermeer, op  slechts 20 minuten lopen van het centrum. De locatie biedt regelmatige  en snelle tram- en treinverbindingen naar het centrum en naar Den Haag,  Gouda en Utrecht. Dit hotel biedt tevens een restaurant, bar en  vergaderzalen.Het hotel is eenvoudig te bereiken en tijdens Fascinating Jazz kunt u er gratis parkeren. Op onze pagina Routebeschrijving vindt u meer informatie.  

De toegang voor een jazzconcert met prominente jazzvertolkers uit binnen- en buitenland bedraagt € 17,50 p.p.  U kunt kaarten reserveren via onze pagina Reserveren.
Website versie: 6.0 Copyright © 2023 Stichting Zoetermeer Jazz, Alle rechten voorbehouden.

Website versie: 2.3   Copyright © 2021 Stichting Zoetermeer Jazz, Alle rechten voorbehouden.

Terug naar de inhoud